Monday, March 26, 2012

NALLA AKAN DEDAHKAN SEMUA SKANDAL SEKS ANWAR DI MAHKAMAH!

Datuk S.Nallakaruppun mungkin orang paling gembira hari ini.

Beliau pastinya tidak sabar-sabar untuk ke mahkamah dan bertemu Datuk Seri Anwar Ibrahim. Untuk dedahkan semua skandal seks Anwar yang beliau ketahui!


Maka sekali lagilah Datuk Wan Azizah Wan Ismail dan anak-anaknya akan pening kepala. Tidak akan ada penadol terbaik untuk menghilangkan ‘fening’ ini.

Bagi Nalla yang mahukan berdepan dengan Ketua Pembangkang itu‘satu lawan satu’ dan secara bertentang mata akan dapat melakukannyan di mahkamah nanti.

Bagi Nalla yang juga Ahli Dewan Negara beliau konsisten mendakwa ketua pembangkang tersebut adalah biseksual.

Malah beliau mendapat sokongan moral daripada bekas 'rakan' Anwar dan bekas orang kepercayaan Anwar seperti Ahli Dewan Negara, Senator Mohamad Ezam Mohd. Nor; bekas Setiausaha Sulit Anwar, Anuar Shaari serta bekas saksi kes liwat membabitkan Anwar pada 1998, Ummi Hafilda Ali.

Mingguan Malaysia semalam menyiarkan Nalla secara terbuka mencabar Anwar supaya mengambil tindakan undang-undang terhadapnya seawal minggu ini bagi membolehkan segala bukti yang menyokong dakwaan biseksual itu dapat didedahkan di mahkamah.

Bagi Nalla, beliau sangat gembira jika Anwar berani menyahut cabarannya itu “Saya mendapat notis daripada N. Surendran (peguam Anwar) mengarah berhenti bercakap mengenainya dan memohon maaf dalam masa 48 jam tetapi saya tidak akan endah notis ini. Saya akan terus bercakap mengenai Anwar sehingga beliau membawa saya ke mahkamah. Saya gembira jika Anwar boleh membawa saya ke mahkamah minggu depan, saya mahu jumpa dengannya di mahkamah dan saya akan dedah segala bukti yang menyokong dakwaan bahawa beliau seorang biseksual,” katanya pada sidang akhbar kelmarin.Mohamad Ezam, Anuar dan Ummi Hafilda sepakat mencabar Anwar menyaman mereka sebagaimana tindakan yang mahu diambil ke atas Nallakaruppan kerana mereka juga yakin dan percaya, ketua pembangkang seorang biseksual.

Malah bagi Nalla, dengan bertemu Anwar di mahkamah, beliau akan dapat menceritakan segala-galanya.

Soal jumlah saman tidak penting tetapi ‘pertemuan Anwar dan Nalla di mahkamah’ yang penting. Setidak-tidaknya beberapa isu yang disebut Nalla mungkin akan ‘menceriakan’ perbicaraan sama itu nanti.

Ini termasuklah apa yang dikatakan Nalla: Anwar pengamal biseksual dan dengan siapa bekas Timbalan Presiden UMNO itu melakukannya?

1. Dengan siapa Anwar melakukan ‘liwat’?
2. Dengan siapa Anwar melakukan seks dengan wanita?
3. Dengan siapa Anwar melakukan seks dengan isteri orang?

Selainn itu, banyak pesoalan lain akan turut terburai apabila kes ini mula disebut di mahkamah. Nalla pastinya akan mempertahankan diri sambil mendedahkan ‘keburukan’ Anwar itu.

Anwar hari ini memfailkan saman fitnah RM100 juta, terhadap Nalla dan Utusan Melayu (M) Bhd. (UMMB) atas dakwaan mengaitkan beliau dengan aktiviti biseksual. Anwar memfailkan saman itu melalui firma guaman Tetuan Daim & Gamany di Kaunter Pendaftaran Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur di sini. Anwar selaku plaintif, menamakan Nallakaruppan, UMMB dan Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Datuk Abdul Aziz Ishak masing-masing selaku defendan pertama hingga ketiga.

Saman itu berhubung artikel yang disiarkan di muka hadapan akhbar Utusan Malaysia bertajuk: “Anwar biseksual, tak boleh jadi Ketua Pembangkang - Nalla” bertarikh 20 Mac lalu.

Bagi Nalla, antara bukti yang mahu didedahkan di mahkamah adalah buku log yang tercatat aktiviti songsang Anwar.