Monday, February 13, 2012

HELMI MALIK KENA TANGKAP, GAMBAR 'BARANG' ELI WONG TERSEBAR


Bukan nak sebar gambar lucah tapi rakan Flying Kick memang bijak menarik minat penjenguk untuk menatapnya.

Menurut Flying Kick, penangkapan Helmi Malik oleh pihak berkuasa Indonesia, mendedahkan satu lagi keaiban kepada ADUN Bukit Lanjan, Elizabeth Wong. Helmi Malik merupakan kekasih Elizabeth Wong yang telah merakamkan gambar-gambar kemaluan serta aksi seksnya bersama-sama Exco Selangor itu.

Kata Flying Kick:

Sumber menyatakan Helmi sebenarnya adalah 'planted' Azmin Ali yang ditugaskan untuk menjatuhkan Elizabeth Wong dan Khalid Ibrahim. Hubungan antara Azmin Ali dengan Helmi Malik didedahkan oleh kekasih Elizabeth Wong itu sendiri.

Dan yang paling menariknya, serentak dengan penangkapan lelaki itu, gambar-gambar KEMALUAN Elizabeth Wong mulai beredar di Internet dengan bebasnya. Saki-baki gambar-gambar yang sebelum ini dikatakan telah dirampas oleh polis, nampaknya telah 'berjaya diselamatkan' oleh satu pihak yang berkepentingan dan penangkapan tersebut menyebabkannya ia beredar untuk dilihat secara percuma oleh semua pelayar Internet yang menggilainya benda alah itu!!!

Punca gambar-gambar lucah berkenaan tidak diketahui.

Untuk anda yang mendakwa ianya adalah berdosa, anda boleh gunakan hukum 'besi itu tuli dan bisu' untuk 'menghalalkan' perbuatan anda - sekiranya anda cuba mencari escapisme. Atau barangkali anda boleh mencari-cari hukum melihat aurat wanita di balik pakaian yang nipis atau bayang-bayang di dalam air....

Blog ini tidak tergamak untuk MENGGANGGU PRIVASI SEKSUALITI Elizabeth Wong dengan penyiaran gambar-gambar kemaluannya. Kalau anda teringin hendak melihatnya sama ada ia sama bentuk atau berbeza dengan bentuk kemaluan yang lain, anda boleh pergi KE SINI.

Ish Ish Ish....