Thursday, March 6, 2014

MAT SABU 'RAJA SEKS' & PEMBEKAL PEMUAS NAFSU UNTUK PERWAKILAN PAS?


Saya tidak mahu percaya berita ini.

Namun ia menarik untuk diketahui.

Betul atau tidak betul biarlah mereka yang membuat dakwaan dan yang dituduh menafikannya.

Terserahlah kepada keadaan.

Walaupun saya tidak pernah bersetuju dengan Mohd Sabu dalam banyak perkara, namun tuduhan bahawa beliau ‘Raja Seks’ adalah tuduhan berat.

Benar beliau pernah ditangkap khalwat dengan pada 31/1/1995 di Hotel Perdana, Kota Bharu tetapi tak kanlah selepas hampir 20 tahun Mat Sabu tidak insaf-insaf.

Berita yang dibawa dari Kajang bahawa Mat Sabu bukan sahaja ‘meratah’ wanita PAS tetapi juga pembekal pemuas nafsu di Muktamar PAS sejak beberapa tahun lalu memerlukan pemikiran yang waras untuk mempercayainya.

Namun, satu ceramah di Taman Melati, Kajang, Selangor pada 2 Februari lalu sangat mengejutkan.

Jika benar, tidak tahulah kita jenis pemimpin apa Mat Sabu ini dan jenis parti apa PAS yang didokonginya.

Satu ceramah (lihat video) mengatakan antaranya, Normah mengaku telah bertaubat nasuha. Ini kerana ketika ditangkap dengan Mat Sabu, dia langsung tidak rasa bersalah kerana yakin beliau berjuang kerana Allah.

Selain itu, Normah mendakwa Mat Sabu dan Mahfuz Omar telah menyakinkan beliau bahawa .."perempuan solehah, mana-mana perempuan baik yang melepaskan keletihan mana-mana pemimpin Islam yang berjuang Fisabilillah maka dia mendapat pahala Fisabilillah dari Allah SWT" .

Sementara suami yang mengzinkan perbuatan isteri tersebut juga mendapat pahala Fisabilillah. Ceramah berkenaan turut mendedahkan bahawa ‘fahaman bahaya ini telah menular di dalam PAS sebagaimana Normah mendakwa Mat Sabu telah menggunakan wanita-wanita pelayan nafsu untuk melayan nafsu serakah perwakilan yang menghadiri Muktamar PAS pada tahun 2011.

“Ia sebagai habuan untuk mendapatkan undi menjadi Timbalan Presiden PAS, menewaskan Ust Nasharudin Mat Isa.”


Kelu dengan isi ceramah ini.

Harap akan ada pihak yang mengatakan isi ceramah ini tuduhan semata-mata dan Mat Sabu serta Mahfuz Omar bangkit menyaman penceramah.

Jika berdiam diri maka BENARLAH apa yang didakwa oleh penceramah berkenaan!