Monday, March 21, 2011

SIAPA 'LELAKI BUNCIT' DALAM RAKAMAN AKSI SEKS DENGAN PELACUR?

Anwar dan Wan Azizah pada sidang media menafikan sebagai lelaki yang terbabit dalam adegan seks dengan pelacur. - Gambar Malaysiskini.

Siapa pasangan pembangkang yang dimaksudkan Datuk T?

Adakah Datuk Seri Mohd Najib Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor? Tidak mungkin kerana Rosmah bukan ahli politik? Najib tidak buncit.

Datuk Seri Abdul Hadi Awang? Hadi mungkin buncit sikit je. Oh tidak sekali-kali kerana kalau pun Hadi ada dua isteri atau mungkiin sudah tiga, tidak mungkin kerana isteri Hadi bukan orang politik.

Lim Guan Eng? Jauh sekali kerana dia ok perutnya kempis dan isterinya tidak lagi aktif berpolitik.

Yang ada hanya Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim Ibrahim dan isterinya sebagai Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Anwar kata dia tidak buncit dan inipun tidak mungkin sebab mereka berdua hadir pada sidang media petang ini menafikan perkara itu.

Cuma kenapa Anwar terlalu cepat menafikan, Ada ke dia dituduh atau rasa tertekan?

Kalau begitu, siapa ye lelaku buncit tu?

Anehnya, individu yang hanya dikenali sebagai Datuk T dan menganjurkan tayangan video seks kepada media hari ini, menuntut pemimpin utama pembangkang dan isterinya berundur dari politik. Dia ni bagaikan yakin siapa mereka!

Jika (pasangan itu) tidak berundur dalam tempoh tujuh hari selepas menerima salinan rakaman [sic], saya akan minta beberapa pertubuhan bukan kerajaan NGO bagi menubuhkan panel penyiasat dan mendapatkan perkhidmatan pakar foensik bagi mengkaji ketulenan rakaman itu.

“Seluruh dunia akan tahu dan terpulang kepada mereka untuk menentukannya
.”
Demikian kata beliau yang dipetik Malaysiakini. Malah, portal berita itu menghubungi dan menghantar SMS kepada pasangan itu dan juga peguam mereka tidak berbalas.

Anwar hari ini menafikan sekeras-kerasnya bahawa beliau adalah lelaki dalam video seks yang didedahkan pagi ini.

Dia menyifatkan dakwaan itu sebagai "pembohongan" yang diselaras oleh mereka di peringkat kuasa tertinggi. Pada ketika video dikatakan dirakamkam, Anwar berkata beliau berada di rumah bersama kakitangannya, isterinya Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, anak-anak dan cucu-cucu.

Anwar mengatakan beliau mengemaskini Twitternya pada masa itu, yang akan membuktikan yang beliau bukan lelaki dalam video tersebut. Anwar berkata, lelaki dalam video itu "berperut buncit" berbanding dengan perutnya.

"Cuma perut orang itu jauh lebih buncit daripada perut saya," katanya. Anwar turut berdiri untuk membolehkan jurufoto mengambil gambar perutnya.

Datuk T sebelum itu mendakwa beliau diminta ahli politik berkenaan pada 21 Februari lalu ke sebuah hotel di Kuala Lumpur bagi mengambil jam Omega miliknya yang tertinggal di sebuah bilik.

Datuk T mendakwa hotel itu menawarkan perkhidmatan seks dan kemudahan spa.

“Oleh kerana tidak menjumpai jam tangan pada meja, saya mencari di sekeliling dan terkejut melihat terdapat wajar di belakang meja solek. Apabila meninjau secara dekat, saya terjumpa empat kamera CCTV yang tersorok. Saya cuba membuka laci meja solek dan mendapati satu daripada dikunci. Saya membukanya dengan satu alat tajam dan terjumpa alat perakam CCTV.

“Saya mencabut wayar dan mengambil perakam itu keluar hotel. Perakam itu mempunyai rakaman [sic] (ahli politi itu) mengadakan hubungan seks. Tiada sesiapa yang mempunyai rakaman ini dan saya tidak akan menyerahkan salinan kepada mana-mana pihak kerana bimbang ia akan disalin dan diedarkan,” kata Datuk T.

Rakaman video itu memaparkan pemimpin berkenaan mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita muda yang tidak dikenali di sebuah bilik hotel di Kuala Lumpur.

Menurut Datuk T, salinan rakaman itu akan dihantar kepada ahli politik tersebut dan isterinya seminggu dari hari ini, “bagi menentukan sama ada individu itu adalah ...(nama dirahsiakan)”.

“Jika ia benar.... (pasangan itu) mesti berundur dari politik,” katanya dalam kenyataan yang ditandatangani sebagai 'The Insider' yang kemudiannya diedarkan kepada wartawan setelah mereka menyaksikan rakaman itu.

Hmm...kalau pun tidak ada lelaki buncit mengaku, seminggu lagi kita akan dapat tahu juga identiti yang dikertahui Datuk T dan yang Anwar anggapnya sebagai 'LELAKI BUNCIT'.

Interesting ni....tidak sabar tunggu seminggu.

Video Aksi Seks - Datuk T Dakwa Pemimpin Pembangkang Terbabit

Dunia politik tanah air tengah hari ini dikejutkan dengan penemuan pita rakaman aksi perlakuan seks seorang pemimpin tertinggi parti pembangkang dengan seorang wanita asing di sebuah hotel di ibu kota.

Rakaman bertarikh 21 Februari selama 30 minit itu menunjukkan aksi-aksi seks Ahli Parlimen berprofail tinggi berkenaan daripada pelbagai sudut yang jelas menampakkan wajah beliau bersama wanita terbabit yang dipercayai seorang pelacur.

Pita rakaman berkenaan ditemui tersembunyi di dalam bilik hotel berkenaan baru-baru ini.

Malah, jam tangan pemimpin terbabit dikatakan tertinggal di bilik itu selepas aksi berkenaan dirakamkan.

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini menafikan bahawa beliau adalah individu di dalam rakaman video perlakuan aksi seks yang didedahkan kepada media pagi ini.

Kenapa beliau tergesa-gesa membuat penafian tidaklah diketahui!

Bagaimanapun, sehingga jam 7.30 petang ini media perdana seperti Berita Harian, Utusan Malaysia dan Bernama, kecuali The Star dan mStar, tidak menyiarkan berita ‘Rakaman aksi seks pemimpin utama pembangkang?’ itu.

Portal berita Malaysiakini yang menyiarkan berita itu sejak jam 12.31 tengah hari tadi menyebut wartawan kanan dan editor akhbar dari Utusan Malaysia, New Straits Times dan Berita Harian adalah kumpulan pertama yang melihat klip tetapi enggan mengulasnya ketika ditanya mengenainya.

Wartawan juga diminta menyerahkan semua alat-alat elektronik seperti telefon bimbit dan kamera serta pen mereka dan buku nota mereka.

Mereka seterusnya diminta memakai jubah atas pakaian mereka sebelum mereka dibenarkan masuk ke bilik rakaman tersebut ditayangkan.

Kumpulan kedua pula terdiri daripada wartawan The Malaysian Insider, Free Malaysia Today, dan seorang editor kanan dari agensi berita nasional, Bernama. Wartawan Malaysiakini pula masuk bersama kumpulan ketiga dan terakhir bagi media tempatan.

Menurut the Star, wakil media dibawa ke sebuah bilik hotel untuk menyaksikan video tersebut yang ditayangkan oleh satu kumpulan yang tidak dikenali, yang diketuai oleh seorang yang mahu dikenali sebagai Datuk T. AFP telah diberitahu bahawa rakaman video tersebut akan ditayangkan kepada media antarabangsa pada jam 2 petang tadi.

Satu rakaman video aksi seks yang didakwa membabitkan seorang pemimpin utama pembangkang dengan seorang wanita muda yang tidak dikenali didedahkan kepada pihak media pagi ini.

Klip video tersebut ditayangkan untuk tontonan pihak media pagi ini di hotel Seri Carcosa Negara di ibunegara. Wartawan menonton video selama 20 minit itu secara bergilir mengikut kumpulan.

Menurut satu sumber, klip lebih jelas daripada rakaman video presiden MCA Dr Chua Soi Lek yang juga dirakam melakukan hubungan seks dengan seorang wanita di sebuah hotel di Batu Pahat dan diedarkan sekitar Disember 2007.

Menurut laporan Malaysiakini, wartawan yang telah menyaksikan video itu berkata lelaki dalam video itu kelihatan seperti pemimpin utama pembangkang tersebut. Beberapa pihak menamakan ahli politik tersebut dalam twitter mereka, dan parti pimpinannya mendakwa ia klip video palsu.

Sementara itu, akhbar the Star melaporkan bahawa klip video selama 30 minit itu menunjukkan lelaki yang didakwa seorang pemimpin pembangkang, yang juga seorang ahli parlimen, sedang melakukan pelbagai aksi seks. Menurut akhbar tersebut, video itu yang dirakamkan pada 21 Februari, ditemui di sebuah bilik hotel di Kuala Lumpur.

Akhbar itu juga melaporkan Datuk T berkata beliau mahu pihak media menonton video membabitkan ahli politik berkenaan sebelum menghantar salinan kepadanya dan isterinya “untuk mengenal pasti orang dalam video” tersebut dalam tempoh seminggu dari sekarang.

Datuk T berkata jika mereka tidak berbuat demikian, beliau akan meminta beberapa NGO menubuhkan sebuah panel bebas untuk menyiasat dan mendapatkan khidmat forensik profesional untuk mengkaji ketulenan rakaman tersebut.

Datuk T mendakwa beliau memenui video tersebut selepas diminta oleh ahli politik berkenaan untuk mencari jam tangannya dalam bilik itu - tempat aksi seks itu berlaku. Katanya, beliau tidak menemui jam tersebut di atas meja dan ketika mencarinya, dia terjumpa alat perakam CCTV yang aktif dan membawanya keluar dari hotel itu.

Datuk T mendakwa , hanya dia seorang sahaja yang memiliki rakaman tersebut.