Sunday, May 6, 2012

BANYAK LAGI VIDEO PANAS YANG AKAN DIDEDAHKAN.....


"Ia kerja dalaman (PKR), tak ada kena-mengena dengan orang luar. Saya tahu siapa yang rakamkan video ini, bila tiba masa nanti, saya akan dedahkan...rakaman itu dibuat sebagai satu cara menjatuhkan pemimpin terlibat kerana perebutan jawatan dan ingin mendapat perhatian yang lebih daripada Penasihat PKR yang juga Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim" - Zulkifli Noordin

Ramai pemimpin pembangkang khususnya pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) kini ‘tidur tak lena, makan tak kenyang’ kerana video panas mereka akan didedahkan satu persatu tidak lama lagi.

Bersiaplah pemimpin pembangkang oiii….kerana banyak lagi video panas akan dikeluarkan.dalam masa terdekat dan ia bukan rekaan atau untuk ‘panaskan pilihan raya’.

Malah, kini ada pihak yang tahu siapa merakamkan video berkenaan selain tujuannya dan akan mendedahkannya kepada umum.

Selepas rakaman video panas yang didakwa mirip Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali bersama seorang wanita yang tersebar baru-baru ini, siri pendedahan video panas dalam masa terdekat dijangka akan menggemparkan politik tanah air dan pastinya memberi kesan sokongan rakyat terhadap PKR khususnya. 

Penyokong pembangkang perlu bersedia untuk menafikan kononnya pemimpin mereka terlibat dengan video panas. 

Mereka perlu bersedia berdepan blog-blog prokerajaan yang pastinya akan memainkan isu panas ini untuk ‘memanaskan bontot’ pemimpin pembangkang.

Apa lagi, Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim semalam tetap berkeras enggan mengulas berhubung isu pendedahan imej lucah yang didakwa mirip Azmin itu.

Beliau juga tetap memberi jawapan sama dengan sekadar berkata ‘tiada komen’ ketika diminta mengulas mengenai kekesalan Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin yang kecewa dengan jawapannya yang seolah-olah lepas tangan dalam isu pendedahan imej lucah tersebut.

“Saya tiada komen lagi,” katanya semalam, selepas menyempurnakan majlis pecah tanah projek pembinaan jejantas pejalan kaki pada sambutan Hari Wesak semalam.

Pendirian Khalid semakin menjelaskan sikapnya sebagai lepas tangan dan ada pendapatan mengatakan sikap Khalid bagaikan ‘mengiakan’ imej lucah seiras Azmin bersama seorang wanita yang tersebar luas di laman blog.

Kelmarin, Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu Datuk Zulkifli Noordin, dalam masa terdekat akan ada beberapa lagi video aksi panas membabitkan pemimpin pembangkang selain Azmin akan didedahkan.

Malah ada beberapa video lagi membabitkan pemimpin pembangkang lain akan turut didedahkan dari masa ke masa. Menggemparkan, 'pelakonnya' memang orang yang tak disangka-sangka dan pastinya rakyat menunggu untuk mengetahui siapa pemimpin berkenaan.

Apa yang menarik, menurut Zulkifli rakaman video panas yang didakwa mirip Timbalan Azmin Ali bersama seorang wanita yang tersebar baru-baru ini didakwa dilakukan "orang dalam parti PKR" sendiri.

Katanya, rakaman itu dibuat sebagai satu cara menjatuhkan pemimpin terlibat kerana perebutan jawatan dan ingin mendapat perhatian yang lebih daripada Penasihat PKR yang juga Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

"Ia kerja dalaman (PKR), tak ada kena-mengena dengan orang luar. Saya tahu siapa yang rakamkan video ini, bila tiba masa nanti, saya akan dedahkan," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan ceramah umum Pendedahan Eksklusif Wajah Sebenar Anwar Ibrahim di Kampung Sungai Kiat di Kuala Terengganu kelmarin.

No comments:

Post a Comment