Friday, March 30, 2012

ANWAR MAKIN NAIK ANGIN, KES DENGAN SHAMSIDAR MAKIN TERSELAK!!!

Persidangan Dewan Rakyat minggu ini berterusan memperlihatkan bagaimana Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sering 'naik angin'.

Apa tidak naik anginnya, kini kes biseksualnya tertumpu kepada isu yang lebih menjurus iaitu sama ada beliau mempunyai hubungan dengan isteri orang.


Malah pada sidang media kelmarin, Datuk S. Nallakaruppan turut timbulkan isu hubungan sulit Anwar dengan isteri Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali iaitu SHAMSIDAR TAHARIN. Kes berkenaan yang selama ini banyak diperkatakan di blog kini terselak dan mungkin diperkatakan di mahkamah!

Ini kata-kata Nallakaruppan pada sidang media itu:


Mungkin kerana tertekan atau bimbang isu moralnya diperbincangkan di Dewan Rakyat, Anwar mendesak jawapan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Tan Sri Pandikar Amin Mulia apabila mengatakan "Guna dewan ini, dituduh saya berzina dan liwat, apa sikap Tan Sri..."
 
Anwar lebih tertekan lagi apabila ada pula ulama yang mengatakan pemimpin biseksual perlu ditolak dan tidak layak jadi Perdana Menteri.

Kini isu moral Anwar mula dibangkit di Dewan Rakyat dan tempiasnya hingga kepada Pandikar Amin apabila Anwar menuduh beliau tidak tegas apabila membenarkan dakwaan Nallakaruppan mengenai biseksual cuba dibincang dalam dewan.

Pandikar Amin menegaskan yang beliau tidak pernah berpihak kepada mana-mana ahli Parlimen dan menyifatkan tuduhan Anwar itu sebagai ‘sesuatu yang melampau’.

Semuanya bermula apabila N. Gobalakrishnan (Bebas-Padang Serai) cuba membangkitkan peraturan mesyuarat bagi membahaskan dakwaan Nallakaruppan sebagaimana yang dilaporkan media.

Di luar Dewan Rakyat pula, Ketua Pembangkang itu Dicabar supaya menyaman saksi utama kes liwatnya pada 1998, Ummi Hafilda Ali selepas bertindak demikian terhadap Nallakaruppan.

Anwar sebelum ini memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap Nallakaruppan dan Utusan Melayu (M) Berhad kerana mendakwa telah memfitnahnya melalui akhbar itu pada 20 Mac lalu. Saman tersebut berhubung artikel disiarkan oleh Utusan Malaysia bertajuk 'Anwar biseksual, tak boleh jadi Ketua Pembangkang - Nalla'.

Bekas Ketua Wanita Parti Keadilan Rakyat (PKR) Pulau Pinang, Aminah Abdullah ketika mencabar Anwar berbuat demikian berkata, sudah sampai masa tindakan saman diambil terhadap Ummi Hafilda jika Ketua Pembangkang itu yakin dirinya difitnah.

"Saya tertunggu-tunggu bilakah dia hendak kemukakan saman kepada Ummi (Hafilda), adakah dia berani?," ujarnya sinis.

Umi Hafilda sering membangkitkan hubungan Anwar dengan Shamsidar malah ke peringkat apa yang disebut sebagai ‘HASIL’ oleh Nallakaruppan yang difahami sebagi anak hasil ‘perhubungan sulit’ itu.

Jangan BUAT SEBARANG SPEKULASI daripada apa yang disebutkan oleh Nallakaruppan itu.

Cuma diharapkan jika boleh saman Anwar terhadap Nallakaruppan ini dibicarakan secepat mungkin untuk menentukan apakah benar dakwaan bahawa Anwar TIDAK LAYAK MENJADI PERDANA MENTERI!!!

No comments:

Post a Comment