Monday, March 21, 2011

SIAPA 'LELAKI BUNCIT' DALAM RAKAMAN AKSI SEKS DENGAN PELACUR?

Anwar dan Wan Azizah pada sidang media menafikan sebagai lelaki yang terbabit dalam adegan seks dengan pelacur. - Gambar Malaysiskini.

Siapa pasangan pembangkang yang dimaksudkan Datuk T?

Adakah Datuk Seri Mohd Najib Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor? Tidak mungkin kerana Rosmah bukan ahli politik? Najib tidak buncit.

Datuk Seri Abdul Hadi Awang? Hadi mungkin buncit sikit je. Oh tidak sekali-kali kerana kalau pun Hadi ada dua isteri atau mungkiin sudah tiga, tidak mungkin kerana isteri Hadi bukan orang politik.

Lim Guan Eng? Jauh sekali kerana dia ok perutnya kempis dan isterinya tidak lagi aktif berpolitik.

Yang ada hanya Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim Ibrahim dan isterinya sebagai Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.

Anwar kata dia tidak buncit dan inipun tidak mungkin sebab mereka berdua hadir pada sidang media petang ini menafikan perkara itu.

Cuma kenapa Anwar terlalu cepat menafikan, Ada ke dia dituduh atau rasa tertekan?

Kalau begitu, siapa ye lelaku buncit tu?

Anehnya, individu yang hanya dikenali sebagai Datuk T dan menganjurkan tayangan video seks kepada media hari ini, menuntut pemimpin utama pembangkang dan isterinya berundur dari politik. Dia ni bagaikan yakin siapa mereka!

Jika (pasangan itu) tidak berundur dalam tempoh tujuh hari selepas menerima salinan rakaman [sic], saya akan minta beberapa pertubuhan bukan kerajaan NGO bagi menubuhkan panel penyiasat dan mendapatkan perkhidmatan pakar foensik bagi mengkaji ketulenan rakaman itu.

“Seluruh dunia akan tahu dan terpulang kepada mereka untuk menentukannya
.”
Demikian kata beliau yang dipetik Malaysiakini. Malah, portal berita itu menghubungi dan menghantar SMS kepada pasangan itu dan juga peguam mereka tidak berbalas.

Anwar hari ini menafikan sekeras-kerasnya bahawa beliau adalah lelaki dalam video seks yang didedahkan pagi ini.

Dia menyifatkan dakwaan itu sebagai "pembohongan" yang diselaras oleh mereka di peringkat kuasa tertinggi. Pada ketika video dikatakan dirakamkam, Anwar berkata beliau berada di rumah bersama kakitangannya, isterinya Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail, anak-anak dan cucu-cucu.

Anwar mengatakan beliau mengemaskini Twitternya pada masa itu, yang akan membuktikan yang beliau bukan lelaki dalam video tersebut. Anwar berkata, lelaki dalam video itu "berperut buncit" berbanding dengan perutnya.

"Cuma perut orang itu jauh lebih buncit daripada perut saya," katanya. Anwar turut berdiri untuk membolehkan jurufoto mengambil gambar perutnya.

Datuk T sebelum itu mendakwa beliau diminta ahli politik berkenaan pada 21 Februari lalu ke sebuah hotel di Kuala Lumpur bagi mengambil jam Omega miliknya yang tertinggal di sebuah bilik.

Datuk T mendakwa hotel itu menawarkan perkhidmatan seks dan kemudahan spa.

“Oleh kerana tidak menjumpai jam tangan pada meja, saya mencari di sekeliling dan terkejut melihat terdapat wajar di belakang meja solek. Apabila meninjau secara dekat, saya terjumpa empat kamera CCTV yang tersorok. Saya cuba membuka laci meja solek dan mendapati satu daripada dikunci. Saya membukanya dengan satu alat tajam dan terjumpa alat perakam CCTV.

“Saya mencabut wayar dan mengambil perakam itu keluar hotel. Perakam itu mempunyai rakaman [sic] (ahli politi itu) mengadakan hubungan seks. Tiada sesiapa yang mempunyai rakaman ini dan saya tidak akan menyerahkan salinan kepada mana-mana pihak kerana bimbang ia akan disalin dan diedarkan,” kata Datuk T.

Rakaman video itu memaparkan pemimpin berkenaan mengadakan hubungan seks dengan seorang wanita muda yang tidak dikenali di sebuah bilik hotel di Kuala Lumpur.

Menurut Datuk T, salinan rakaman itu akan dihantar kepada ahli politik tersebut dan isterinya seminggu dari hari ini, “bagi menentukan sama ada individu itu adalah ...(nama dirahsiakan)”.

“Jika ia benar.... (pasangan itu) mesti berundur dari politik,” katanya dalam kenyataan yang ditandatangani sebagai 'The Insider' yang kemudiannya diedarkan kepada wartawan setelah mereka menyaksikan rakaman itu.

Hmm...kalau pun tidak ada lelaki buncit mengaku, seminggu lagi kita akan dapat tahu juga identiti yang dikertahui Datuk T dan yang Anwar anggapnya sebagai 'LELAKI BUNCIT'.

Interesting ni....tidak sabar tunggu seminggu.

1 comment:

  1. Mungkin ini satu lagi pembohongan berunsur politik yang bakal membawa kehancuran kepada politik orang Melayu. Tidak mustahil ia juga melibatkan CIA dan orang luar yang berusaha melaga2kan para pemimpin Melayu.

    ReplyDelete